Főoldal · Kapcsolat 31. October 2020
  Az alapítvány célja
  Szervezeti felépítés
  Híreink
  Aktuális pályázatok
  Sajtószerepléseink
  Magyar Fiatalokért Díj
  Pályázati útmutató
  Képgaléria
  Linkek, hivatkozások
  Kapcsolatfelvétel
  Támogatók
Das Ziel der Stiftung
Unser Ziel ist: die Unterstützung ausserhalb der ungarischen Grenzen lebenden jungen Ungarn, die ihre ungarischen Wurzeln noch pflegen.

Weiter >>>
The aim of the Foundation
Our aim is to financially support (using both the Foundation's and individuals' financial means) the maintenance of the cultural, scientific and educational relations between the youth living beyond the frontiers and the mother country.

More >>>

További médiaszerepléseinket megtekintheti honlapunk "Sajtószerepléseink" szekciójában.
TÁMOGATÓINK


Paksi Atomerőmű


Hegyvidéki Önkormányzat


Kráter Mûhely


Budapest Bank


Computer Dienstleistungen Bern, Svájc


Patricius Borház


www.miegyutt.hu
http://www.facebook.com/miegyutt


Támogatóink
Alapítványunk honlapján belül ezen az oldalon is szeretné nyilvánosan megköszöni azoknak a magánembereknek és cégeknek a segítségét, melyek hozzájárultak céljaink eléréséhez.

Támogatóink:


Az MVM Paksi Atomerőmű anyagi támogatása révén 2014-ben 30 Kárpát-medencei fiatal látogathatott el a Paksi Atomer?m? látogatóközpontjába és atomerőművi blokkjába. 2015-ben hozzájárultak, hogy környezetvédelmi programunkat határon túl, a Délvidéken is sikerrel folytathassuk az Ecofriends and Ecokits nevű palicsi civil szervezettel.
[www.atomeromu.hu]

A Hegyvidéki (Budapest XII. kerületi) Önkormányzat minden évben segítséget nyújt konferencia kiadványaink népszerűsítéséhez és terjesztéséhez.
2009-ben a "Szülőföldünk nagyja a múlt századfordulóról" c. kiadványunkból 100 darabot átvettek terjesztés céljából.
[www.hegyvidek.eu]

A Kráter Műhely Könyvegyesület minden nyári egyetemünk alkalmával 50-100 db könyvet adományozott Alapítványunknak, mellyel határon túli kultúrotthonok, iskolák könyvtárát ill. előadóinkat, és a fiatal részt vevőinket ajándékozta meg Alapítványunk.
[www.krater.hu]

A Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kulúráért Alapítvány 2008-ban 200.000, 2009-ben pedig 400.000 forinttal járult hozzá Alapítványunk programjainak a megvalósításához.
[www.budapestbank.hu]

Az A.G. Bergsmann informatikai vállalkozás díjmentesen biztosítja az alapítvány honlapjának és email levelezésének teljes infrastruktúráját.
[www.bergsmann.ch]

A Patricius Borház Kft. zamatos tokaji boraival teszi vonzóbbá rendezvényeinket a meghívott előadók és közéleti személyiségek számára, hisz a legkedvesebb termékeikből küldenek ízelítőt Alapítványunk programjaira. Mindenkinek szeretettel ajánljuk a fűszeres száraz furmintoktól a mézédes aszúig terjedő repertoárjuk.
[www.patricius.hu]

A miegyutt.hu honlapot a ProFutura Firmus Független Biztosítási és Szolgáltató Kft és a Balogh és Társa Consulting Team Kft működteti, melyen az általuk közvetített termékek és szolgáltatások bemutatása mellett, részletesen bemutatja az általa támogatni felvállalt társadalmilag hasznos célokat és értékeket, valamint az ezeket reprezentáló egyes társadalmi szervezeteket.
[www.miegyutt.hu]
[http://www.facebook.com/miegyutt]

KÜLDETÉSÜNK:
..Saját, valamint az alapítványhoz csatlakozók anyagi erejével támogatni a határon túl élő magyar fiatalok anyaországgal való kulturális, tudományos, oktatási, nevelési területen történő kapcsolattartását, amelyet Magyarországon, vagy a magyar fiatalok érdekében külföldön fejtenek ki...
Részlet az Alapító Okiratból

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on

MFHN Alapítvány a Facebook-on
Közhasznúsági jelentések
Önkénteseket keresünk
Ha...
  • örömmel veszel részt Kárpát-medencei programokban
  • szívesen szervezel ifjúsági rendezvényeket
  • nem riadsz vissza a pályázatírástól
  • és a papírmunka sem tántorít el
Alapítványunk várja jelentkezésed az mfhn@mfhnalap.org email címen!